Allmänt

God Jul alla därute! :-)

loxykort1

 

Dåså! Då börjar vi bli klara här hemma och det är snart dags för oss att ge oss av ut på vägarna. Hoppas ni får en underbar julafton alla, det ska vi ha! 😀

Jag tänkte samtidigt gå ut med en liten ursäkt till er som eventuellt har fått dubbla mail med julkort av mig. *skratt* Min mail strulade som 17 idag, jag fick tillbaka mail som inte funkade och då var dom så vänliga att skicka tillbaka alla, utan att tala om vilken mailadress det var som inte funkade, vilket innebar att jag fick sitta att skicka ett och ett och försöka gissa mig fram. *s*  Till sist hade jag fullkomligt tappat koll på vilka jag skickat till. 😉 Snurriga jag liksom…hehe!

 

***

 

Men nu ska jag packa ner allt vi ska ha med oss och sedan åker vi.

 

godjulvink1

 

Återigen – ha en jättefin dag alla och God Jul! 😀

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. säger:

  GOD JUL!!! Åh så glada vi blev över julhälsningen via mail (ler stort).

  KRAM

 2. säger:

  Godmorgon kära du!

  Vilket underbart kort Loxy!!
  Vad synd att inte julhälsningen kom fram men så är det ibland. Du har varit lika pysslig som vanligt ser jag 😉 Jag har varken bloggat eller läst bloggar dom senaste dagarna. Så det var kul att äntligen hitta lite tid och kunna kika in igen.

  Hoppas att ni har haft en riktigt god jul. Själv är jag super nöjd. För en gångs skull var det verkligen en vit jul och barnen är superglada för all snö.

  Nu ska jag läsa vidare. Sköt om dig!!

  Massor av kramar H

Kommentarer är stängda.