Allmänt

Trädsläckning i Borås Stadspark

borasstad2

 

Hej därute i snön alla!

 

Jag sitter just nu och väntar på att mina nymålade naglar ska bli helt torra så att jag kan gå och lägga mig en stund. Dammtorra är dom redan, men jag har en himla förmåga att klämma in händerna under kudden jämt när jag sover, och så vaknar jag med avtryck i nagellacket. Det är ju så himla kul när man har lagt ner timmar på att fixa en ny dekoration. Jag har faktiskt gjort exakt likadana naglar på mig själv idag, som jag gjorde till Miah – svarta med silverglitter och döskallar. 😀 Jag kunde inte låta bli att testa hur det blev på mig själv, men jag gjorde det på mina egna naglar, inga lösnaglar. Det funkade hur bra som helst, mina egna är såpass långa nu att man kan göra det mesta med dem. Det är bara lite pilligt att göra det på sig själv. Ena handen går väl bra, men den andra….

 

borasstad1

 

Hur som helst – i eftermiddag kl.17.00 sticker vi ner till stan och tittar på fyrverkerier. 😀

släcks alla träd i Borås Stadspark ner för i år, och det bjuds på glögg och pepparkakor och godis till barnen. Men Veronica skulle ta med sig kaffe och varm choklad, så jag tänkte att jag skulle packa ner ett par påsar med lussekatter som vi kan tugga på till kaffet och fyrverkerierna. 🙂 Min goaste mamma kommer hit och passar Loxy så han slipper vara ensam. Jag tror inte att fyrverkerierna från stan kommer att påverka honom, det är såpass långt ner så ljudet blir sällan så påträngande hit upp. Det är bara att hoppas på att det är likadant i år, men det är skönt att veta att han har mamma hos sig som han litar på. Jag såg ju nästan ingenting av nyårsaftons raketer eftersom vi fick ägna oss åt att lugna lilleman, så det ska bli roligt ikväll. Jag älskar ju fyrverkerier, jag vill bara att det ska skjutas under kontrollerade former och inte hur som helst och när som helst som det görs annars. En sån här planerad uppskjutning kan man ju förbereda sig för om man har en skotträdd hund som jag.

 

Jaja, nog om det. Nu hoppas jag att mina naglar håller för en stund under täcket och att jag får somna nån timme så jag orkar med kvällen.

Ha en fortsatt fin dag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Måste först bara säga att naglarna med dödskallarna var ju urhäftiga! Va duktig du är 🙂 blir ju sjukt avis på sådana fina naglar 🙂
    Mina egna lösnaglar börjar nu gå sönder,så dem håller vl max en vecka till.

    Jasså, så vi hade nästan samma meny förrutom pannacottan då 🙂 Härligt! Tack så mycket för kommentaren om min klädsel, jobbade ju hårt med den 😀 *skratt* Letade väl runt i hela stan och på internet..och när jag skulle beställa min första val, så var det slut redan :S Så med paniken i halsen var det bara komma på en ny klädsel.

    Usch,stackars Loxy nu med kylan 🙁 Julius är likadan,han går som en robbot *skrattar* Så det blir bara en runda runt kvarteret för att utträtta behoven, sen in igen.
    Kylan är inte ett dugg mysig när den är så här kallt! :S

    Må så gott

  2. Vilken fin header bild på dig och din ögonsten, jättesöt.

    kolla in min nya blogg som hanlar om hundar hundar hundar=)

Kommentarer är stängda.