Allmänt

Foton från trädsläckningen och fyrverkeriererna i Borås

fyrverkeri4

 

Hej på er!

 

Nu har jag laddat upp fotona från igår, och valt ut ett gäng att lägga upp här. 😀

Det var inte helt enkelt. Jag tog 148 kort på fyrverkerierna och utav dem var det inte många som var ”uppvisningsbara” så att säga. 😛 Men det är verkligen ursvårt att fota just fyrverkeri, och då hade jag ändå kameran inställd på serietagning. Men det jag egentligen skulle ha gjort, var att rigga upp kameran på stativ, använda mig av A-DEPinställningen och använt mig av fjärrutlösaren. Men jag orkade ärligt talat inte släpa med mig stativet igår, och dessutom hade jag nog inte fixat att stå och greja med det där igår. Mina fingrar var totalt stelfrusna, så det var ren viljestyrka som gjorde att jag ens kunde trycka av kameran.

Hur som helst – det var riktigt mycket folk som hade samlats i Stadsparken trots kylan och snön. Många stod nere på bron över mot Grand Hotell och tittade, där nere bjöd de dessutom på glögg, pepparkakor och godis. Men vi stannade kvar uppe på kullen i stadsparken där vi hade perfekt utsikt över både lysande träd och himlen. 🙂

 

fyrverkeri1

 

Håkan greppade kameran en stund medans jag värmde mig en smula. Jag såg inte klok ut när vi gick därifrån..haha! Det snöade som sagt och jag stod och tittade uppåt nästan hela tiden. Min maskara hade flutit ut och jag var totalt svarfläckig runt ögonen. 😛 Veronika påpekade det redan i parken, men sen glömde jag bort det. Så när vi kom in på Maxi Stormarknad efteråt höll Håkan på att skratta ihjäl sig. Jag fick snällt stå och vänta medans han torkade bort alla fläckar innan han släppte in mig i butiken. Hehe!

 

fyrverkeri2

 

Håkan, Veronika och Dan i snöyran. 😀 Grabbarna tokade omkring nånstans i nån snödriva.. *s*

 

fyrverkeri3

 

Några av de upptända träden före nedsläckningen. Ursäkta den kassa kvalitén på bilderna. Det är hopplöst att ta skarpa foton med handhållen kamera när det är så mörkt.

 

Och så var det dags för några foton från fyrverkeriet. Det var verkligen otroligt mäktigt och jag är jätteglad att jag fick se det. Det var riktigt häftigt när dom sköt från tre olika håll, även om man höll på att stå på öronen i snön när man snurrade runt och försökte se allt på samma gång. 😛 Det går ju aldrig att återge den otroliga synen på bild, men en liten bild av det hela kan man ju få. =))

Klicka på bilden så öppnas den på en egen sida, och därifrån kan du klicka upp den i större format.

 

 

Ha en fortsatt fin dag alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Ser fint och mysigt ut 🙂

  2. säger:

    Häftigt!

Kommentarer är stängda.