Allmänt

Vart tusan är min ork? Och mina prylar???

somnig1

God kväll på er därute i stugorna!

 

Nu är det dags för mig att förflytta mig in i sängen. Jag har halvslumrat lite av och till på soffan hela kvällen, men jag har i allafall sett favoriterna ”CSI Miami” och ”Fringe”. 🙂 Vi är så himla trötta här ikväll så det inte är klokt! Det måste vara vädret som gör det, men jag har faktiskt börjat fundera på om man kanske skulle behöva någon form av kosttillskott eller vitaminer. Något som ger en lite energi. Visserligen beror säkert min trötthet mest på mina sömnproblem, men jag tror inte att det bara är det. Man kanske skulle ta och köpa sig en burk ”En om dagen” eller nåt. 🙂

 

Min beställning med nageldekorationer dök inte upp idag heller och nu börjar jag faktiskt undra vart de håller hus? Jag har beställt på Tradera, men det är ifrån ett företag som jag även har beställt ifrån tidigare. Den gången beställde jag på en måndag och fick varorna på onsdagen, och när man skummar igenom alla omdömen hos säljaren så ser man ju att hon brukar vara blixtsnabb med sina utskick av leveranser. Utav alla hundratals och åter hundratals omdömen hon har, så är alla positiva utom ett par få gamla, så det har ju känts säkert att beställa därifrån. Och som sagt, jag har ju också beställt därifrån tidigare, utan problem.

När jag fick vinstmailet så betalade jag in summan direkt och mailade henne och talade om att det var klart, exakt som hon bett att man ska göra. Det var den 28:e december. Nu är det den 8:e januari i morgon och inget har dykt upp. Jag har mailat och frågat om något blivit fel, om överföringen inte funkat eller om det är något annat som blivit fel, men har inte ens fått något svar, ingen förklaring, ingen ursäkt att det varit mycket runt helgerna eller att hon glömt det. Ingenting! Så nu börjar jag faktiskt bli en smula irriterad! Jag har ju betalt i förskott och vill väldigt gärna ha mina varor!

Kommer de inte i morgon heller så får jag nog börja rota lite i det här. Men det känns verkligen inte kul. Jag tyckte ju det funkade så himla bra första gången och trodde det skulle fortsätta så. Det är ju inte bara en vanlig privatperson som kränger lite prylar, utan ett registrerat företag, så det borde ha skötts bättre tycker jag.

Vi får väl se vad som händer i morgon. Har jag tur så dyker det upp då, men jag har nästan slutat tro på det.

 

Nehepp, lägga mig skulle jag ju, inte sitta här och babbla. *s*

Hoppas ni har haft en fin kväll alla, och att ni får sova gott när det är dags!

På återseende i morgon alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Det är säkert helger och post som krånglar, hoppas du får ditt paket idag:)

    Visst kan du stoppa i dig vitaminer.. prova Ledins komplett i hälsokosten, den tycker jag är bra..

Kommentarer är stängda.