Allmänt

En fullbokad dag…

morgonspring1

 

God morgon på er därute alla!

 

Lite tidigare på benen idag, tack och lov! 😛

Vi ska strax åka och handla åt mor min som vi inte hann med igår. Det är inte riktigt så hemskt som det låter. *s* Håkan var faktiskt iväg och köpte det viktigaste igår till henne, som hon behövde under eftermiddagen och kvällen i går och till frukosten i morse i en liten butik här i närheten. Så hon har inte legat sjuk utan mat om man säger så… 😉  Men idag ska vi iväg och – om inte storhandla – så i varje fall lite åt det hållet åt henne. Jag vill gärna försöka komma i väg så snart som möjligt nu på förmiddagen, för sen ska Håkan iväg till några kompisar och själv har jag också lite att göra här hemma. Dessutom är det alltid skönt att få de där handlingarna gjorda så tidigt som möjligt på förmiddagen, så man slipper gå i affären när resten av stan också har bestämt sig för att gå och storhandla.

 

Men nu ska jag först och främst dricka upp mitt morgonkaffe i lugn och ro, och försöka piggna till lite. När klockan var runt 05.30 i morse så satt jag fortfarande här vid datorn och lekte med foton och lite annat för att göra mig själv trött, så det har inte varit så mycket med nattsömnen om man säger så. Jag misstänker att jag kommer att behöva lägga mig och vila på soffan en stund under dagen om jag ska klara av att vara vaken längre än till sju ikväll. 😉 Det är ju så himla kallt ute, och framför allt så himla mycket snö, så nån promenad med Loxy för att piggna till är ju helt uteslutet. Men jag ska i allafall iväg och kolla till rådjurens matplats lite senare på dagen. Igår fick jag gräva fram den på nytt ur all snö som kommit de sista dygnet. Det låg säkert minst en decimeter nysnö över platsen som vi skottat upp tidigare. Och det ska ju komma ännu mer snö hörde jag på nyheterna i går kväll, så det blir nog en hel del skottande där ute i skogen i vinter. Jag såg att även fåglarna hittat dit och kalasat på havregrynen som vi lagt ut, så jag ska lägga ut lite mer frön och liknande där också tänkte jag.

 

Men som sagt – nu ska jag starta dagen med en kaffekopp och lägga upp ett litet schema för dagen. 🙂

Ha en jättefin dag alla, och på återseende senare!

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Go morron! Hoppas ni får en bra dag?! Själv har jag halsont – blä.

    kram

Kommentarer är stängda.