Allmänt

Älsklingens renoveringsobjekt… :-)

hondan-urklippt1

 

Hej där ute alla!

 

Hjälp, säger jag bara, så trött jag varit idag! Som ni förstod av mina nattliga blogginlägg så har jag ju inte sovit nästan något alls i natt, men idag var jag ju bara tvungen att åka iväg och handla åt mamma. Hon är ju faktiskt sjuk och behövde en hel del saker hem. Men eftersom jag själv var helt toktrött så tog det hur lång tid som helst att handla åt henne idag, och dessutom var det ganska mycket. Jag hade fyra fullastade kassar med mig ut när jag var klar. Plus att jag valde att handla på Willy’s idag, för att Håkan skulle ha nåt att göra medans han väntade på mig. En kompis till oss jobbar nämligen i Knalleland. Men jag avskyr verkligen att handla på Willy’s! Jag tycker det är rörigt, trångt och varuavdelningarna är inte logiskt uppbyggda. Förmodligen tog det hela minst en timme längre bara för att jag var tvungen att springa omkring och leta efter allt.

 

Jaja, hur som helst – nu är Håkan iväg med kompisarna och mekar i garaget. Dom håller ju på med sina hojbyggen, och själv har han kommit en ordentligt bit på väg med sin Honda. 😀 Men i dag var det kompisarnas hoj som skulle teststartas. =))

Själv håller jag fortfarande på att slockna av här i soffan, trots att jag har vilat en stund på eftermiddagen. Så nu ska jag krypa ner under täcket här och vila lite till, slötitta på tv och göra absolut ingenting. Återkommer senare eller i morgon med dagens inköp, för lite sånt hann jag faktiskt med idag också. 😉

 

Ha en fortsatt fin kväll alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...