Allmänt

God morgon med en tulpan… :-)

morgontulpan1

 

God morgon på er därute i mörkret alla!

 

Det blev en tidig morgon för mig idag, helt enkelt för att jag inte orkade ligga och ”vila” längre. Eller ja, jag har faktiskt fått sova lite fläckvis då och då, men de här eviga uppvaknanden tar på tålamodet. Så när klockan var strax över sex gav jag upp. Det är ju ändå en ganska okej tid att kliva upp tycker jag, även om man inte har något speciellt att göra.

 

Den här dagen hälsas ni god morgon av en av mina vackra tulpaner som jag fick av Håkan igår. blinktulipred 😀 Jag blev så himla glad när han dök upp med en bukett till mig i går förmiddag. Gulle han! cutecolorsloveicon28 Äntligen har jag min tulpanbukett på köksbordet!
Jag har ägnat gårkvällen åt att ta en del foton på dem, och i natt har jag slagit ihjäl tid framför datorn och photoshoppat några av dem. Ni får se sen. 🙂

 

Nu ska jag försöka piggna till lite här, dricka mitt kaffe och få igång dagen lite. Klockan är bara sju än så länge, men i kväll ska vi iväg med gänget och bowla, och innan dess vill jag ha hunnit med en hel del.

 

Ha en jättefin fredag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Hihi! Även jag har en bukett rosa tulpaner på köksbordet. Även jag spenderar massa tid åt att fota och redigera dem. Visst är det svårt att låta bli? Haha! Fram mot sommaren kan jag bli lite mer blassé men just nu är det så förtrollande med tulpaner.

    Ha en härlig dag!

Kommentarer är stängda.