Allmänt

Det snöar – igen?!!

wintermorning1

 

God morgon på er därute alla!

 

Det är helt sjukt…Det SNÖAR igen!! Hur länge ska den här vintern hålla på i år egentligen? Det kommer ju ta veckor innan alla den här snön försvunnit. Och det skulle inte förvåna mig om det blir ett par veckors ren översvämning när det är dags. Och slask överallt…och.. Haha, nej nu får jag sluta vara så himla negativ. *skratt* Men det är inte roligt att komma ut och se att det är igång igen.

Vi fick tidigt morgonbesök här idag. 😀 En av killarna i klubben dök upp med ett par småpryttlar till motorcykeln som han har svarvat ihop till Håkan. Så det var bara att kasta sig in i frysen och få fram lite fikabröd. Men jag har verkligen inte mycket kvar nu, så det är mer än dags att ta en riktig marantonbakdag och fylla på förråden. 😛

 

Men inte riktigt än, för nu ska jag dricka en kopp kaffe till och sen måste jag ta itu med resten av disken sen igår. Jag fick det mesta gjort i går kväll, men det var verkligen sjukt mycket. Jag måste ha dragit ner halva köket när jag bakade semlor. *s*

 

Ha en jättefin dag alla, och retar ni er på snön så kan jag i allafall uppmuntra er med att yr.no säger att vi ska få +1 grad nästa vecka. En PLUSGRAD! 😀 *s*

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Tack 🙂 Hoppas ni hade en mysig hjärtansdag 🙂

Kommentarer är stängda.