Allmänt

Snön knäckte taket till sist!

tecknad-nattifairy1

 

Hej alla därute i kvällen!

 

Det börjar bli dags för mig att umgås en stund med min säng tror jag. Jag har haft en envis huvudvärk idag som varken blivit bättre eller utvecklats till något värre, och jag hoppas att det sistnämnda fortsätter så. Kanske jag sover bort den i natt om jag har tur.

Jag har mest legat och slöat i soffan ikväll efter middagen och zappat runt på olika kanaler. Utanför vår ytterdörr har det däremot hänt lite mer idag. Vi har ju gått här ett tag och undrat om vi ska slå rekord i snömängd på våra glastak härute, men idag höll ett av dem inte för tyngden längre utan sprack och rasade ner på gården. Sista gången jag var ute och pratade med vår vaktmästare så var snöskottare här, balanserande ute på glastaken och skottade, dock säkert förankrade i räcket bakom sig med säkerhetslina och väst. Det syns nog lite bättre i morgon när det ljusnat hur mycket snön ställt till med vad det gäller alla våra glastak. Jag ska ta en titt när jag går morgonturen med Loxy i morgon.

 

Men nu håller jag på att gäspa käken ur led här, så om Håkan vill titta klart på Top Gear så får han göra det själv. 🙂 Jag tycker också det är riktigt kul, men nu orkar jag bara inte mer. Så mycket har jag ju liksom inte ansträngt mig idag. Hur kan man bli så himla trött av att göra nästan ingenting? Ännu ett skäl till att jag vill ha barmark så man kan gå ut och gå lite, få lite frisk luft. Här har vi nu fått höra att gångvägarna inte kommer att skottas nu, eftersom dom måste prioritera bilvägarna. Det har jag full förståelse för, men då borde dom väl göra det också. På vissa ställen får man pulsa fram i djup snö även på vägarna. Det här snöovädret har verkligen lamslagit halva Sverige verkar det som.

 

Nehepp, nu ska jag sluta spekulera i snöröjningens vara eller icke vara och gå och lägga mig. 🙂 Tack för alla kommentarer gulliga ni! 😀 Jag svarar på era frågor i morgon när jag vet vad jag tänker..typ. *s*

Godnattkramar på er alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Såg på nyheterna igår att ett glastak brustit inne på centralstationen..

Kommentarer är stängda.