Allmänt

Jag ser det snöar…det var väl roligt..inte!

snowing1

 

God morgon på er.. eller kanske inte. Själv tyckte jag inte morgonen var vidare god när jag vaknade och såg all snö igen. Men å andra sidan måste man försöka tänka lite realistiskt. Hur trött man än är på vintern så är det ju dock fortfarande vintertid. Det hade ju varit bra mycket värre om allt det här kom i april-maj nångång. Då hade jag blivit deprimerad på riktigt tror jag.

 

Men nu är det vinter, det toksnöar ute och mina planer på en likadan promenad med Loxy som igår grusades. Så nu får jag försöka hitta på nån annan aktivitet med honom inne idag. Han är ju inte vidare road av leksaker så det är inte helt enkelt. Allt han är road av är att äta..haha! Men med hans extrahekton den här vintern så vill jag gärna undvika godisletande eller annat med godis inblandat. Han äter ju inte vad som helst heller. Lägger jag i nåt ”nyttigt” så är han inte ett dugg intresserad. Rackans hund! 😛

 

Nu ska jag i allafall ägna mig åt morgonkaffet en stund och hoppas att Håkan inte har alltför stora problem att ta sig hem på vägarna.

Ha en bra dag alla och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Snöar här med 🙁

Kommentarer är stängda.