Allmänt Skönhet & hälsa

Lördagens shopping…

buy41

 

Hej hopp alla!

 

Kikar in en sväng medans lacket torkar i manikyrhörnan. 😀

Jag var ju och shoppade i förrgår, men så åkte jag på migrän igår så det blev inga shoppingbilder. Men här kommer lite av det jag inhandlade – som vanligt var det bara en bråkdel av allt som var planerat. 😛

Sockorna uppe till höger är helt sjukt mysiga! Jag kan aldrig få för många såna där i chenille, och det är nog det enda jag saknar med vintern under sommertiden, att jag inte kan gå omkring i dessa myssockor. *s* Jag köpte likadana fast rosasvarta förra månaden, så jag tyckte att de här kunde passa bra nu. 🙂

Det blev inte någon Fiberwig mascara i förrgår, jag tvekade lite eftersom jag fick höra att den inte var så där jättebra ändå. Sen pratade jag med en av expediterna på Kick’s, som berättade att den är faktiskt helt okej, men inte som ”vanlig” bråttom på morgonen-mascara. Man får jobba ganska mycket med den, och bygga upp fransarna med lager-på-lagerteknik, vilket kräver ganska mycket tid och energi. Så jag funderar fortfarande på om det är något jag kommer att orka med. Jag har oftast superbråttom när jag ska sminka mig, så det låter inte riktigt som min grej. Äh, jag får se. Jag har inte bestämt mig än. 😛

 

buy14

 

Några nagellack i glada sommarfärger blev det förstås. Och jag kunde ju inte motstå ett par Hello Kitty-lack, även om jag misstänker att kvalitén på dem inte är de allra bästa. *s*

 

buy21

 

På Glitter hittade jag ett helt gäng med jordens sötaste hårspännen. Jag har blivit helt tokig i rosetter på sista tiden, och blundar fullständigt för att jag kanske har växt ifrån rosett-i-håret åldern. Hehe! Jag älskar det! 😀

 

buy51

 

Det blev en hel del larvigheter i shoppingkassen, upptäckte jag när jag kom hem. *s* Men söta larvigheter, som det här läppbalsamet med ljuvaste vaniljdoft i sötaste cupcakeburken. 😀

 

buy31

 

Sist ut – det larvigaste av allt..en älvadocka i en nyckelring. 😛 Men jag ska ha den här lilla sötnöten på min väska. 😀

 

Jahapp, det var lite av lördagens shopping. Bara massa roliga småsaker som är så himla kul att handla i bland. Nästa gång blir det vårkläder. Hua! Kul att få hem men hemskt att handla. Jag avskyr verkligen att trängas i klädaffärer och springa ut och in i provhytten och ta av och på sig kläderna hela tiden. Man kanske skulle beställa i stället. Hmm..låter inte som en helt dum idé faktiskt. 🙂

 

Ha en fortsatt fin måndag alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...