Allmänt

En sommarmorgon…

pellismorgon3

 

God morgon på er alla!

 

Idag har vi ingen sol här och himlen är grå och mulen. Men de här dagarna med ljus och solvärme har ändå gjort otroligt mycket för humöret, och det känns verkligen att vi är på väg åt rätt håll.
Nu under vintern, och särskilt den här vintern, så ligger snön halvmeterdjup i hela mammas trädgård så hundarna har inte kunnat springa där på flera månader. Men tidiga varma sommarmornar brukar vi ofta ta första turen bort till mamma, Loxy och jag, och så får han springa av sig en stund med Elliot i trädgården medans jag dricker en kopp kaffe med mamsen. Elliot är, trots sin päls, en riktig soldyrkare och ligger ofta och njuter i värmen – på den här bilden uppe på ryggstödet på en av mammas baden badenstolar på altanen. Åhh, vad jag längtar till den tiden! 😀

 

Förresten…det glömde jag ju att säga. Jag har sovit i natt!! 😀 Ja, med ett par små avbrott kanske, men jämfört med helt vakna nätter så är det ju helt ovässentligt. *s* Så idag känner jag mig riktigt pigg och energiskt. Jag ska sätta mig i nagelhörnan om en liten stund, och testa lite nya idéer snart. Men jag blev även klar med en hel del igår som jag lägger upp lite senare. Helt galna designer! Haha! Eller färger snarare. Men det är ju så himla kul med färg nu. =))

 

Men först av allt, morgonkaffet. Jag återkommer om en liten stund med en underbar award som jag fick igår.

Tills dess, ha en jättefin dag alla!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...