Allmänt

En mysig tv-kväll med mina älsklingar… :-)

meloxy1

 

Hej hopp! 😀

 

Nu har jag suttit i TRE timmar i telefon med Veronica igen! Vi är helt galna alltså! *skratt* Jag fattar inte vad tiden tar vägen? Och hur 17 vi kan fylla så lång tid med ord.. Haha!

Nu ska jag ta en sväng med lilleman i allafall och sen är det dags att laga middag. Det blir inget avancerat idag, jag har helt glömt att plocka fram något ur frysen. Så det blir bara wienerkorv och megapommesfrites. 😛 Men det är ju så himla gott! Jag längtar så till vi inviger grillen för den här säsongen. Inte för wienerkorv kanske, men däremot grillkorv. I går hade man nog kunnat grillat utan att frysa ihjäl på balkongen. Det var så otroligt varmt och skönt därute igår. Vindskyddat och stekande sol i flera timmar. Höll man sig i solen så kunde man till och med sitta därute. Idag har det dock varit lite kallare men förhoppningsvis kommer det nya soliga dagar snart. 😀

Loxy har verkligen också njutit av solen de här dagarna, och stått och gnällt vid balkongdörren halva eftermiddagarna. 😀 Så fort han ser solen lysa in genom fönstren så vill han ut på balkongen. Han fattar ju liksom inte att det kan vara kallt därut även om solen lyser, min lilla värmedyrkare. *s* Men bara det blir lite mer plusgrader så kan jag göra som jag gjorde förra våren – bädda ner honom i en filt i balkongstolen – så kan han ligga därute och njuta av solen. 😀

 

Ikväll blir det bara en lugn myskväll för oss, med ”2  1/2 men”, ”CSI Miami”, ”Efterlyst” och ”It’s me or the dog”. Så ser vår tv-kväll ut. =)) Fullt planerad redan från början. Hehe! Vi får väl se om vi följer planen. *s*

 

Men nu måste jag skynda mig så vi hinner ut på en tur innan det blir alltför mörkt, och sen är det dags för middagen. Eventuellt ska Håkan iväg en liten sväng med killarna till garaget innan vår lilla tv-kväll, och vi vill helst hinna med maten innan dess.

Ha en fin kväll alla och må så gott!

Kramizar ifrån Loxy och mig! 🙂

 

meloxy2

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...