Allmänt

En regnig men god morgon! :-)

loxymorgonnanigheart1

 

En god morgon på er alla!

 

Vilken otroligt dimmig natt det har varit! När jag var uppe vid ett tillfälle i natt, så fick jag titta till en extra gång på köksfönstret – det såg ut precis som persiennerna var neddragna, så grått var det ute. Hoppas inte Håkan hade för mycket problem med resan till jobbet tidigt i morse. Regnar gör det också, men precis som jag skrev i går – så länge det ser till att snön försvinner så är det mer än välkommet. 🙂

 

Idag ska jag möta Veronica på stan, men det blir inte förän lite senare, så innan dess har jag en hel del att göra. Jag skulle egentligen behöva fixa min hemska utväxt i håret, men det hjälper ju alltid Håkan mig med numera, så jag vet inte om jag ska ge mig på det själv. Jag vet hur bra jag är på att missa en specifik runt fläck därbak, så det ser ut som jag håller på att bli skallig  – fläckvis. 😛 Funderar faktiskt på att be mamsen hjälpa mig idag, men vad jag vet så har hon aldrig gjort det här. Det är ju alltid jag som färgar hennes hår. Hmmm…tål att funderas på…

Snacka om i-landsproblem…Haha!

 

Nehepp, nu ska jag dricka upp mitt morgonkaffe och sen är det dags att väcka och släpa med sig en ytterst motvillig hund ut i regnet. 😉

Ha en jättefin dag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...