Allmänt

Dagens Vill ha – Hello Kitty klocka från JetSet!

hkklocka1

 

Dagens – eller snarare månadens – Vill ha är den här underbart fina Hello Kitty-klockan! 😀

Jag sprang först på den på Ur & Penn när jag var i stan för ett par veckor sedan och blev fullkomligt förälskad! Klockan är av märket Jet Set.

Hur som helst, jag tycker dom är så himla snygga! Jag älskar det där lite kraftigare metallarmbandet till den rosa Hello Kitty-urtavlan – en perfekt kontrast. 699:- kostar sötsaken.

När vi hade Harley-utställningen i Knalleland i helgen så kikade jag in på Klockmaster i Knallerian, och där fanns den också! Jag har försökt ge Håkan lite fina små hintar, (typ, ”gå in på Klockmaster och kolla i inre glasmontern! Där finns en HK-klocka i högra hörnet. Fin va?!” *s*) men suck, suck och åter suck! Han verkade inte begripa vad jag menade, för än är jag ingen lycklig ägare till den här klockan. 🙁    *flinar*  Men jag ska ha den, det är ett som är säkert! 😛

 

Just nu får jag väl dock vara glad för min nya Iphone och mina vackra örhängen ett tag först. Och självklart är jag det! 😀 Men jag hoppas verkligen att klockan finns kvar när min plånbok tillåter det, annars kommer jag löpa amok i butikerna. *s* 😉

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    En sån har jag! 😀 fast med svart botten 🙂

Kommentarer är stängda.