Allmänt

Söndagsstek till middag… :-)

middagen1

Hej hopp!

Nu är snart skinksteken klar, efter nästan 2 timmars kokande idag. I grädde! 😀 Det blir så himla sjukt gott, och den såsen som man gör utav grädden blir totalt outstanding! Inget att tänka på om man vill hålla nere på fettet dock, men vissa gånger bryr jag mig bara inte – och det här är en sån här gång. =))

 

Håkan skulle egentligen varit iväg och besiktigat Hondan idag, men han har inte fått tag i snubben som skulle utföra besiktningen än, så det verkar onekeligen som att det blir uppskjutet. Det är fint väder fortfarande, men så fort solen går ner så lär det bli ganska kallt i den här hårda vinden.

Själv ska jag så fort vi har ätit, packa en middagslåda till mamma och gå ner med till henne. Och då passar jag på att ta ut hennes knasiga pudel på en tur också. 😉 Han vill verkligen inte, så det brukar inte bli så långa promenader. Inte så roligt att släpa hunden efter sig liksom. *s*

Men nu ska jag ta och reda av såsen och sen bör vår söndagsmiddag vara klar. 😀

Ha en fin eftermiddag alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Veronica säger:

    Ååååååååh, gräddsås! 🙂 Ja, den blev nog lyckad er söndagsmiddag!
    Kram, Virre

  2. Cherlindrea säger:

    Virre: Söndagsmiddag hos oss nån helg kanske? 😀 Kramizar!

Kommentarer är stängda.