Allmänt

Tuffa skor på Brandos.se

skorbrandos1

 

Dags för lite nya sommarskor?

Det tycker nog inte min kära sambo att jag ska ha. *s* En ny skogarderob snarare. 😛

Men på BRANDOS.se  har dom ju så himla mycket roliga skor! 😀 Jag skulle kunna förköpa mig totalt där. Jag har redan massor av skor, men ändå har jag absolut ingenting att sätta på fötterna när jag ska iväg nånstans. Alltså, nästan alla mina skor är bara fina och opraktiska, typ idiothögklackade, öppna och därmed för kalla än, osv. osv. Jag vill hitta både fina och praktiska.

De här ovanstående är väl kanske inte jordens mest praktiska skor. (och kanske inte jordens finaste heller..hehe) Men coola var dom! 😀

Ska leta runt lite mer och se om jag hittar något som kanske passar mig bättre. Mer använda-varje-dag-men-även-till-fest-skor. Hur hittar man såna?

 

Ha en fortsatt fin dag alla! =))

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

  1. säger:

    De ”hösäcksinspirerade” pumpsen, alltså de brunrosa kan jag tänka mig. Jättesöta! 🙂

  2. Cherlindrea säger:

    Jennie: Ja, jag håller med. 😀 Det var dom finaste av dem.

  3. säger:

    Zarabutikerna har jättesnygga höga skor i trä och läder nu!

Kommentarer är stängda.