Allmänt

Flyg över månen…

moonflight1Jag tänkte bara kika in en liten snabbis och säga hej till alla eventuella nattugglor här ute i cyberrymden som kanske, liksom jag, sitter och pysslar vid datorn i natt. Precis som jag misstänkte, så blev det ingen sömn i natt, men jag ligger och vilar i mellanåt eftersom jag egentligen inte alls borde sitta uppe vid någon dator med min huvudvärk. Men jag kan inte riktigt hålla mig ifrån min nya ritplatta. smiley smiley

Det här fotot tyckte jag passade bra så här på natten. Det togs förra sommaren av min moster Maritas mans släkting i Finland, och han var egentligen ”bara” ute för att fota månen. Att han hade lyckats fånga ett flygplan samtidigt upptäckte han inte förän efteråt. *s* Det tyckte jag var lite häftigt! Ett riktigt läckert foto! smiley

Men nu ska jag ta och lägga mig och vila lite igen. Jag håller på med lite nya idéer till min blogg-grafik, inga större förändringar, men tillräckligt pilligt för att jag ska bli tillräckligt trött i mellanåt. Precis som det är meningen. smiley Hoppas ni andra nattugglor har det trevligt och inte sitter ofrivilligt vakna som jag, och i sådana fall, att ni får sova lite snart. Må så gott!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...