Allmänt

En grå tisdag…

scootermorgon1

 

God morgon  på er alla!

 

En ny dag, dock inte riktigt lika varm som igår. Eller ja, det blev ju faktiskt varmare längre fram på dagen så man kanske kan hoppas på det. Jag vill gärna ta mig en tur på pärlan lite senare, jag behöver verkligen rostas av. Och träna på mitt trafikvett… 😉

 

Men än så länge är det inget roligt väder att ge sig ut i, så det får vänta. Jag ska greja i nagelhörnan i dag i stället. Jag påbörjade ett nytt set med naglar i går som jag tänkte fortsätta med idag. Jag tränar på gelébygge och dekorerar om vartannat. Det är ganska bra att ha både och i gång samtidigt, eftersom det ofta blir dötid när jag måste vänta på att lack ska torka osv.

Hur som helst, nu ska jag ta och fixa i ordning alla morgonbestyr och sen är det dags att börja dagen. 🙂

Ha en jättefin tisdag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...