Allmänt

Mobil- och datorstyling från Gadgetgirl.se

mobilstyling1

 

Hej hej därute!

 

Jag visade er för ett tag sedan att jag hittat såna där små självhäftande rhinstones på Guldfynd som jag dekorerat min mini-pc med. På Guldfynd hade dom inte så där jättemycket olika att välja bland. Men när jag var inne på Gadgetgirl.se härom dagen så hittade jag liknande kartor med flera olika fina färger och roliga mönster bland mobilstylingprylarna. 😀 Bland annat rosa i olika nyanser som naturligtvis var slut på Guldfynd när jag var där. *s* Dock verkar dom vara slut i lager här på Gadgetgirl för tillfället också, men jag tänker definitivt hålla stenkoll på den här sidan, för en sån karta i rosa vill jag ha. =)) Och en Hello Kitty förstås! 😀 Dessutom tyckte jag att de cremefärgade pärlorna var otroligt söta också. En blandning av pärlor och rhinstones kan nog bli en jättefin kombination tror jag.

 

Mellan 75-85:- får du betala för en sån här karta på Gadgetgirl.se. På den kartan som jag har här hemma är det 600 stenar och det kommer man långt med. Jag gissar att de stora kartorna med rosa stenar på Gadgetgirl är likadana.

Så fort jag fått tag på en sådan rosa karta och lite andra söta stenar så ska jag pimpa upp mina datorer här hemma, och min I-Phone förstås. 😀

 

mobilstyling2

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...