Allmänt

En testund framför Änglagård…

tebild2

 

Hej på er därute!

 

Kikar bara in en liten sväng för att tipsa er om ett riktigt gott te. 🙂

Det kanske inte är någon supernyhet, jag vet faktiskt inte. Men själv har jag inte sett det tidigare i allafall. Infusion-herbal Temptation Summer fruits heter det, ett rött te från Lipton med massa smak och som dessutom är koffeinfritt. Nu brukar jag visserligen inte ha några problem med att dricka te sent, inte mer än att det är vätskedrivande. 😛 Det antar jag dock att detta är också. Men för dem som inte vill ha något med just koffein fram emot kvällen så är det här kanske ett bra alternativ.

 

Hur som helst så var det faktiskt väldigt gott måste jag säga. Smaken är en blandning av de röda bären jordgubbar, hallon och nypon, ett naturligt sött te. Så vill ni testa ett nytt påste så vill jag gärna tipsa er om det här. 🙂

 

Nu ska jag fortsätta och kika på Änglagård. Men jag tyckte mer om den här filmen när den kom märker jag. Nu blir jag mest irriterad. *skratt* Det är dock lite kul att se den, för i den här uppföljaren – Andra sommaren – så har jag kompisar med som är statister. Dom bor där den spelades in, och de flesta statisterna är tagna från trakten.

 

Men ha nu en fortsatt fin kväll alla, och en god natt när det blir dags.

Jag är så trött så jag hoppar nog i säng när filmen är slut.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Jag har en liten fråga. Du har en hundbädd som du har visat ett par gånger som du har ganska många mjukdjur i och jag har för mig den är svart och ser mer ut som en riktig säng. Vart har du köpt den? Jag skulle hemskt gärna vilja ha något liknande nämligen 🙂

  2. säger:

    Hej! Jag också provat teet som fanns på jobbet för ett tag sedan. Blev positivt överaskad eftersom jag är lite misstänksam mot örtteer. Men det smakade jätte bra och jag tycker om bärsmaken. Ha en bra dag!

Kommentarer är stängda.