Allmänt

En fin söndagsmorgon och Sveriges nationaldag! :-)

svensk_flagga_6920304

 

God morgon alla därute!

 

Det ser ut som att vi skulle få en riktigt fin Nationaldag idag! 😀 Lite blåst, men himlen är strålande blå och solen lyser. Klockan är bara halv nio och det är 18 grader ute. 😀 En ljuvlig dag med andra ord! =))

Jag har varit på benen sedan klockan sex och vaken sen tre ungefär, det ville sig inte alls med sömnen i natt. Det är så frustrerande att ligga vaken och bara glo och hoppas på att tiden ska gå så det ska bli morgon nångång. Jag blir i allafall mer än rastlös. Nåja, det är väl bara att försöka lägga in en timmes middagsvila idag så hoppas jag det löser sig. 

Nu ska jag snart ut med lilleman här. Vi har redan varit iväg på en tidig morgontur men jag tänkte att vi skulle ta en lite längre promenad idag också, och innan det blir för varmt. Det behöver vi båda två… 😉 Men först ska jag fixa klart med lite foton och annat och så bör väl min kära sambo dyka upp ifrån jobbet snart. =))

Ha nu en jättefin Svenska Flaggans dag alla och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Fin flagga vi har!

    Ang nagellacket caribeean temptation har jag halva flaska kvar och redan tröttnat på den.. kan skicka den till dig om du vill, och om du har något du tröttnat på kan vi byta om det känns rättvisare?

Kommentarer är stängda.