Allmänt

Idag blir det inlagd sill och färskpotatis! :-)

sillinlaggning1

 

Hej hej därute alla!

 

Här ligger min sill på avdroppning inför inläggningen. Jag har upptäckt att den rinner av bättre när jag hänger den på ”tork” på kanten på durkslaget än när jag lägger dem på hög. 🙂 Inläggningen står ute på balkongbordet och kallnar och ska snart hällas över sillen. Sen ska vi ta vägen om Maxi Stormarknad och köpa färskpotatis. Mumma! 😀 Den låg på 25,90:-/kg i förrgår när jag tittade så det är ju överkomligt pris på dem nu. Tänk att den första färskpotatisen skulle ha aktionerats ut till högstbjudande på Tradera om inte en bonde nere i Skåne nånstans hade förekommit och sålt första färskpotatisen för 1000:-/kg. Helt sjukt! Visserligen gillar jag fäskpotatis men snälla nån…?

Jaja, nu ska jag ta tag i allt här så jag blir klar nångång, men hoppas ni har en fin dag därute alla. Vi ska snart iväg en sväng här, och ta vara på den härliga dagen. 😀

Må så gott alla och på återseende senare i eftermiddag.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Tack.
    *fniss*
    Kan bero på att jag inte skrivit om det innan nu =)
    Vi är i vecka 15 nu.
    Riktigt spännande skall det bli.

  2. säger:

    hej! vilken underbar fin blogg du har! jag älskar din dator, vart har du köpt den o vad kosta den? har du barn? hur gammal är du? vet du vad?! jag har gjort hundkläder o smycken till både människor o hundar. när jag har råd ska jag oxå skaffa chihuahua, hon ska heta Paris. du har en otroligt fin hund!
    vart bor du? i Stockholm? jag bor i Gnesta. bor du i lägenhet?

Kommentarer är stängda.