Allmänt

Inget regn än i allafall…

elliot-o-loxy-morgonvovvar11

 

God morgon på er alla!

 

Ja, solskenet kommer och går här, och snart lär det väl börja regna som utlovat. Men det var ändå skönt att få vakna till en ljus morgon med uppehåll. Mörka regniga mornar är inte roligt för humöret.

Idag spelar det dock inte så stor roll huruvida det är hett och soligt eller inte, för jag ska storhandla idag och kommer alltså att tillbringa förmiddagen inne i en matbutik. Då är det på sätt och vis ganska skönt att inte vädret lockar och drar så man går därinne och bara längtar ut. 😛 Mitt hjärta har precis kommit hem från ett två dygn långt pass på Såtenäs, så jag ska låta honom varva ner en smula först innan han får köra mig till Maxi. 🙂

 

Jag fattar inte att jag lyckades bränna mig igår. Det var inte lång tid alls som jag satt stilla i solen, men ändå hann den ta så hårt att det svider som attan på benen idag. Jag är inte helt van vid att utsätta mig för solen helt klart. Förr om åren var jag en riktig soldyrkare och var nästan lite väl oförsiktig i stället, men de sista åren har jag gått likblek genom somrarna för att inte utsätta mig för migränrisken. Det märks direkt när huden inte är van.

Jaja, det är bara att låta det lugna ner sig och sen ge sig på det igen – lite långsammare. 😉 För jag har gett mig 17 på att jag ska få lite färg på i allafall benen i år. =))

 

Nu ska jag ta och bädda här och förbereda mig för dagens storhandling. Ha en jättefin dag alla,

och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...