Allmänt

Glad midsommar alla!

gladmidsommar1

 

God morgon på er därute!

 

Då var det midsommaraftons morgon, klockan är bara lite drygt sju än så länge, och det är mulet ute. Förhoppningsvis klarnar det upp längre fram som det har gjort tidigare mornar. Graderna har stigit från 10 till 12,5 på bara nån timme och så får det gärna fortsätta. 😀

Jag är egentligen lite väl tidigt på benen, men efter klockan fem har jag bara inte kunnat somna om så det var inte så mycket annat att göra. Halv sju klev jag upp och knäppte på kaffebryggaren och nu ska jag snart ut med lilleman, för han verkar vara på gång att vakna tidigt han också. Då ska vi ta svängen om förrådet och plocka upp picknickkorgen så jag får börja förbereda den för dagens lunch ute i Hofsnäs. =))

 

midsommarstang1

 

Hoppas ni får en underbar midsommarafton alla därute, och så håller vi tummarna för att vädrets makter är på vår sida. Det vore ju helt fantastiskt om vi kunde få en midsommar med fint väder och utan regn för en gångs skull. 😀 Annars får vi ha picknick på vardagsrumsgolvet i stället. 😛

 

Må så gott alla och njut av dagen! 😀

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. säger:

  Oh, den tösen ska jag allt kolla upp 🙂 Det verkar vara himla mycket billigare än Danmark där jag köpte ifrån.
  Hihi, tack så jättemycket.. börjar lära mig lite smått. Ahaa, är det det man använder det till. Tur man har dig som förklarar 😉 Jaaa, kan vara smart att använda sig av något verktyg eftersom dom var extremt små. Haha.

  Tack detsamma och ha nu en toppen midsommar bruden! Kraam

 2. säger:

  Glad Midsommar på er också! Hoppas ni får en toppendag!

  Kramar från Linda

 3. säger:

  glad midsommar indra!!!

Kommentarer är stängda.