Allmänt

Sommarkväll…

sommarkvall1

 

God kväll på er!

 

Nu sitter jag med laptopen på balkongen och njuter i den underbara kvällsvärmen. Håkan har åkt iväg med kompisarna på en mc-tur men ikväll följde jag inte med. Dels måste jag fortfarande ta det lite lugnt och sen hade jag heller ingen hundvakt. Men förhoppningsvis blir det fler härliga sommarkvällar att åka ut med mc’n.

Den här kvällen har jag i stället ägnat mig åt att installera nödvändiga saker på den nya datorn, med blandade resultat. Utan att gå in på några krångliga detaljer så lyckas jag inte få  Adobe Flash Player att fungera på datorn, och det håller på att göra mig galen. Det är liksom en nödvändig sak att ha för att olika sajter ska fungera som dom ska. Jag får upp det där förbaskade meddelandet om att installera Flash nästan vart jag än går in, och det irriterande är att det redan är installerat – men sajterna därute känner inte av det. *suck* Jag har fått uppfattningen att det har något att göra med mitt 64-bitars system men jag vet inte vad jag ska göra åt det än.

Jaja, det är väl knappast intressant antar jag, men skulle någon känna igen problemet och har en lösning så får ni hemskt gärna tipsa mig. 🙂

För övrigt så har det visat sig att Norton Antivirus är så himla effektivt att det stoppar det mesta från att ge sig in i datorn, även sådant som jag vill ha in. Så det måste jag också försöka fixa till. Göra mindre känsligt för vissa saker kanske.

Nu ska jag i allafall göra mig en kopp te och ta med mig hit ut till balkongen, för det här är en sån kväll när man absolut inte vill gå in och sätta sig i soffan framför tv’n. Jag kommer nog stanna här ute tills det är dags att krypa i säng. 😀

Ha en jättehärlig sommarkväll alla, och sov så gott när det är dags!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...