Allmänt

Colgate Sensitive Pro-Relief

frptub

Hej hopp!

 

Tänkte jag skulle passa på att nämna lite om min senaste buzzadorkampanj här på bloggen. Det har jag aldrig gjort förut, men den här gången känner jag verkligen att jag borde göra det. Det handlar om Colgates nya tandkräm Sensitive Pro-Relief. Många har säkert sett reklamfilmen på tv, där folk får prova tandkrämen mot ilningar i tänderna, och det är alltså den tandkrämen jag buzzar för här.

Den här tandkrämen är verkligen riktigt, riktigt bra för den som lider av ilningar i tänderna, till exempel som jag när jag äter sött eller dricker kallt. Jag var faktiskt ordentligt nyfiken när jag skulle börja prova den här tandkrämen, för jag har väldigt känsliga tandhalsar efter lite väl ivrigt tandborstande, så det kan ila nåt enormt i mellanåt. Tandkrämen kan både användas dagligen i den vanliga tandborstningen och punktvis när man behöver.

För dem som inte riktigt vet varför man har ilningar i tänderna eller vad dom beror på, så är den vanligaste orsaken att tandköttet har dragit sig tillbaka, till exempel på grund av för oförsiktigt tandborstande. Då skyddas inte längre tandhalsens ”dentin” längre, och dentilkanalerna som leder till nerverna i tandroten blottas. Vanliga tandkrämer mot ilningar lugnar nerverna så att ilningarna blir mindre, men Sensitive Pro-Relief förseglar dentinkanalerna direkt, så att man slipper ilningarna. Det är den första och enda tandkrämen som verkar direkt när man applicerar den på tanden. Det låter förmodligen som rena försäljningssnacket, men jag säljer inte tandkräm, jag bara testar den. Och jag är sjukt nöjd med den här tandkrämen! Håkan har förstås också testat den, även han har ilningar i vissa tänder, och han tyckte verkligen att den var kanonbra.

För den som vill läsa mer om Colgate Sensitive Pro-Relief så kan ni gå in på www.colgatesensitiveprorelief.se . Tandkrämen finns i alla vanliga butiker och apotek och rekommenderat pris är 39.90.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. veronica säger:

    Instämmer helt och fullt….Denna tandkräm hjälper ….

Kommentarer är stängda.