Allmänt

En god sommarmorgon…

tecknad-sommarmorgon1

 

God morgon på er alla!

 

Det verkar som om jag ska få må lite bättre idag. 🙂 Förhoppningsvis fortsätter det så här i allafall, men jag är inte helt säker. Det är lite oroligt i huvudet fortfarande. Vädret ser ut att bli fint idag i allafall, det är i allafall mer klart än molnigt och solen lyser nästan hela tiden. Det är bara att hoppas på att vi får tillbaka den härliga sommarvärmen. Visserligen är risken större för migrän för min del då, men jag kan ändå inte låta bli att älska värmen. 😀 Det är bara att hushålla lite bättre med tiden i solen för min del, det har jag alltid gjort förr. Det var väl i glädjeyran över sommarvärmen som äntligen kom, som jag tappade koncepterna lite och var för mycket i solen. 😉

 

Hur som helst – nu har lilleman och jag varit ute på första morgonturen. Han har varit lite ovillig till att äta de senaste dagarna. Han verkar inte dålig på något annat sätt, bara ingen matlust. Eller jag kanske ska säga – lust på sin egen mat. För igår när jag blandade i en liten bit korv i maten så slank den ner fortare än kvickt. Så det är kanske bara som för oss människor, man har inte lika stor lust att äta när det är varmt. Eller också så är det hans tandkött som spökar. Vi ska in och ta bort tandsten på honom om några dagar, och i går tyckte jag han var lite väl röd i tandköttet. Förhoppningsvis blir det bättre efter tandvårdsbesöket.

 

Nu ska jag i allafall ta hand om morgonens sysslor och sen får vi se vad dagen för med sig. Den blir inte intensiv i allafall, utan jag får hålla mig lite i stillhet efter gårdagen. Jag ska i allafall åter igen försöka installera det där förbaskade Flash Player i datorn. Kanske inte det smartaste om man ska ta det lugnt i och för sig…. 😛 Men jag måste verkligen få in det på nåt sätt. Datorstrul är bland det värsta jag vet!

 

Ha nu en härlig dag alla, och så håller vi tummarna för att sommarvärmen är tillbaka igen – för att stanna. 😀

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Hörde från Ewa R-A att det ska va utställning i Borås i helgen, ska ni titta på chihuáhuas?

Kommentarer är stängda.