Allmänt

Mys på balkongen i norrlandssolen… :-)

balkongenharno1


God eftermiddag på er alla goa!


Tack för alla hälsningar till mig här uppe i norrland. 😀 Jag ska lägga upp lite fler foton efter hand, men jag har slöat enormt med att ladda över korten från kameran. Men det kommer. =))


Hur har ni haft det idag då? Här var det lite mulet på förmiddagen men det blåste snabbt undan och resten av dagen har varit underbart solig och varm. Håkan och jag har varit runt på stan en sväng och kikat, inte så mycket i butiker som på människor. 😛 Det är en otrolig nostalgi för Håkan som ser och träffar en massa folk han kände som yngre när han bodde här i Härnösand. 😀 Och jag tycker också det är jättekul för det är ju en del av Håkans liv där jag inte var med, och det är förstås jätteroligt att få en liten inblick i den. Vi har åkt runt och kikat på gamla byggnader som är något helt annat idag men som förr var Håkans gamla grundskola, gamla arbetsplats osv.


Sedan tog vi en sväng till Dollar Store och köpte lite nödvändighetssaker som är så himla billigt där, och sen åkte vi och köpte en kaffebryggare att ha i övernattningsrummet. Det blev en sådan med termoskanna, något som vi ändå tänkt att köpa länge. Vi får väl se om den är något att ha.


balkongenharno2


Världens goaste ”svärmor” ute på balkongen och vattnar blommorna. 🙂


Det är inte en jättestor balkong men den är mysig! Och vi fyra, Håkan, jag och hans föräldrar får utan vidare plats därute med eftermiddagskaffet. Det där vindskyddet som ni ser i bakgrunden har Håkans pappa byggt ihop själv och det är otroligt bra! Förra året fanns det inte där och då gick det knappt att sitta ute på balkongen pga blåsten. I år är det inga som helst problem, trots att det blåser på ganska ordentligt utanför. Så vi ska faktiskt ta den där idén med oss hem och göra en likadan till vår balkong. Det kommer att bli perfekt! 😀


Nu är det snart dags för en lätt middag här, rostbiff med potatissallad blir det idag. =)) Håkan sitter och skriver av ny information till släktforskningen som hans son håller på med, och jag blir så himla sugen på det där när vi sitter och pratar om det. Det är helt otroligt så mycket dom har spårat upp om sina släkter.


Jahapp! Hoppas som sagt att ni har haft en riktigt skön dag alla, och får en lika mysig fredagskväll. Nu ska vi strax äta och efter maten blir det en liten prommis med lilleman innan det är dags för fredagsmys. 🙂


Må så gott alla och på återseende!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Mmmmums med rostbiff:)

Kommentarer är stängda.