Allmänt

Regn och nya ”gummiskor”! :-)

morgonkaffe19

Då var gråvädret här då, även om det inte har börjat regna så väldigt mycket ännu. Bara lite dropp i luften. Men enligt prognosen så ska det komma mer under dagen så frågan är om det är någon mening med att ge sig ut i skogen idag? För igår blev mina planer något störda kan man säga. 😛 I stället för att gå runt dubbelvikt i skogen och leta bär, så satt jag på ett soldäck med härlig utsikt över sjön och softade i stället. 😀 Man kan inte klaga. 😉 Jag ska ladda över bilderna om en stund så ska ni få se ett av de härligaste ställen jag har varit på. =))


Nu ska jag däremot planera den här dagen tänkte jag. Blåbärsplock eller bakning? Det är vad som står på programmet, men vilket ska jag göra idag? Det hänger som sagt på vädret en hel del. Lite duggregn klarar man ju av, men att gå och plocka blåbär i ösregn är liksom ingen höjdare. Fast jag har inget emot lite regn idag, för då får jag inviga mina nya skor som jag köpte igår. 😀


skor


Jag var ju på jakt efter gummistövlar som ni vet, men höll på att bli galen när jag letade igår. Överallt fanns det bara storlek 41 kvar av de jag var intresserad av, och hur mycket jag än försökte så slog jag halvt ihjäl mig när jag försökte gå i dem. Inte en tre par raggsockor hade hjälpt. 😛 Men så fick jag syn på de här. 😀

Så söta, och har man inga planer på att vada fram i halvmeterdjupa vattenpölar (vilket jag inte har) så funkar de här alldeles ypperligt en regnig dag. De är dessutom mycket smidigare att gå i än hellånga gummistövlar, även om jag inte skulle ha något emot ett par såna också längre fram. 😉  Hur som helst – de här fick det bli nu och dom kommer funka perfekt för mina ändamål. =))


Nu har i allafall regnet kommit medans jag suttit här och bloggat, så det verkar bli invigning av nya gummiskorna idag. 😀 Och för övrigt verkar det luta åt bakning idag.


Ha nu en fin dag alla, trots regnet, och på återseende lite senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    coola stövlar:)

Kommentarer är stängda.