Allmänt

Dagens inköp – Dolce&Gabbana klocka

Visst är det en helt underbar känsla när man har gått omkring i flera veckor, och suktat efter något, och så till sist, när man har funderat igenom det hela ordentligt och insett att; ”Jo! Den här måste jag bara ha!” Då går man in i butiken och ber expiditen plocka fram det där eftertraktade, i det här fallet, klockan. Provar den en gång till för säkerhets skull, trots att man egentligen redan har bestämt sig. Funderar lite för syns skull, och för att expiditen ska få anstränga sig lite. smiley Nickar sen eftertänksamt och säger de magiska orden: ”Jag tar den!”

Jag är helt överlycklig över min klocka! smiley Den är absolut toksnygg och dessutom underbart skön att bära. Passar min arm perfekt förstås, eftersom vi provade och plockade bort överflödiga länkar redan i butiken.

Jag visade den här för ett tag sen, som ”Dagens Vill – Ha!” och hoppades då att jag framöver kanske skulle kunna visa samma bild, fast då under ”Dagens Inköp”.

Ja, här är den då alltså, under den rubriken. Men inte samma bild som sist. Det här är min alldeles egna klocka, fotad på vardagsrumsbordet tillsammans med den där ursöta lilla skinnpåsen D&G brukar skicka sina klockor och smycken i.

En härlig present till mig själv, så här när våren låter vänta på sig, och man behöver något annat att glädja sig åt. smiley

Stor eloge till Stjärnurmakarna för superservice, jättebra försäkrings- och garantivillkor och över huvudtaget ett trevligt bemötande! smiley

 

//Indra – kommer nog aldrig mer försent…

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...