Allmänt

Nu känns det riktigt ”höstigt”!

fall11

 

God morgon på er alla, eller ja – god förmiddag snarare! 🙂

 

Jag fastnade i lite nya roliga bloggar här på morgonkvisten, och tiden bara rullade iväg. Som vanligt ska man kanske tillägga. Den går fort när man sitter vid datorn. =))

Hoppas ni haft en god natt i allafall, och en bra morgon, även om det inte är så kul att titta ut i regnet och rusket när man stiger upp. Men men..nu är hösten här, inte så mycket att göra åt det.
Idag jobbar min käre igen, men bara ett dygn som tur är. Så i morgon är han hemma igen. 😀 Själv ska jag fortsätta städningen som jag påbörjade igår. Jag fick mycket gjort men inte allt, så idag hoppas jag att jag får klart det sista. Sen ska jag ner till mamsen på en fika med nybakt bröd. 😀 Hon ringde nu på morgonen och bjöd ner mig, och det låter som en perfekt att-göra-sak en sån här gråtrist dag. Jag bakade faktiskt själv igår, men bara scones som hjärtat och jag åt till kvällsmaten. 🙂

Jahapp, sen får jag se hur resten av dagen utformar sig. =))

Hoppas ni får en fin tisdag, och på återseende lite senare.

Må så gott alla!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...