Allmänt

En god natt alla goa! :-)

nattifae1

 

Hej alla goa!

 

Kikar bara in en snabbis och önskar er en god natt. 🙂

Vi har haft en mysig kväll, mamsen och jag, med te och hembakat bröd, Idol på tv och vovvegos. 😀 Nu är sista kvällsturen avklarad och det börjar bli dags att krypa i säng. Jag har någon konstig slags värk i bröstet i kväll, det känns som det kommer ifrån lungorna när jag andas in och ut. Men jag hoppas det bara är något tillfälligt, man har ju en massa konstiga smärtor här och där när man har fm. Men det känns alltid lite otäckt när det gör ont i de regionerna utan att man vet vad det beror på. Hur som helst så kan jag ju glädja mig åt att jag inte röker längre. 😀 Nu är det snart nio månader sedan som jag släckte min sista cigarett. Det har väl förhoppningsvis gjort något bra för hälsan får jag hoppas. 🙂

 

Nehepp, nog om det. Nu är Utfrågningen av Alliansen slut så nu ska jag borsta tänderna och sen är det sängdags. =))

Ha en fortsatt fin kväll alla, och natti natt när det är dags för er!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Alltid mysigt att gosa med pälsbollar 🙂

Kommentarer är stängda.