Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Nya hyllan på plats! :-)

hyllorna1

 

Hej på er därute!

 

Då var jag ensam igen efter ett mycket trevligt besök här på morgonkvisten. 😀

Kompisen Veronica kom hit på en liten spontan söndagsfrukost, hur mysigt som helst! 🙂 Och jag behövde verkligen piggas upp lite efter min störiga morgon. *s* Så vi har suttit här och druckit te och bubblat som vanligt, och naturligtvis lekt lite i nagelhörnan. 😛 Jag fick upp min nya lilla hylla som är helt perfekt för nagellack! =)) Nu har jag delat upp alla lacken lite så att jag får bättre översikt, och det finns plats över för fler. 😉 Ser fram emot morgondagens post för då hoppas jag det finns lite paket med till mig. =))

 

Nu ska jag ta och lägga mig och vila en stund. Förmodligen har grannen åkt någonstans för det är tyst här nere just nu, och då måste jag passa på att ta igen lite förlorad sömn. Det är ju inte bara barnen som för liv, snarare tvärtom. Även om hon är ensam hemma så väsnas hon något helt otroligt. Så det kan inte vara någon hemma där nu, eller om hon kanske smyger för att barnen somnat..?

 

Jaja, hur som helst – jag återkommer lite senare, förhoppningsvis en smula mer utvilad. 😉

Ha en jättefin söndag alla och må så gott!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Hej hej!
    Nu har jag hunnit läsa igenom mig efter semestern i Tunisien, hihi. Jäklar vad mycket du hinner med på så kort tid. 🙂 Massa fina saker du hittade på marknaden också.. själv har jag alltid svårt att fynda på marknader men ändå så måste jag pallra mig dit och gå en sväng bland stånden. Hihi, är mysigt på nå vis! 🙂
    Däremot så kan du skicka hit allt i dessa två hyllor… looovar att inte bli lessen när de kommer hit 😉 Hihi.
    Ha en strålande vecka och hoppas det börjat bra!
    Kramisar / Becka

Kommentarer är stängda.