Allmänt

En jätterolig kväll hos vännerna!

fest1

 

God kväll där ute alla!

 

Hoppas ni har haft en lika rolig lördagskväll som jag har haft. 😀 Vi kom hem för lite drygt en timme sen, våra festkvällar brukar faktiskt sällan bli så mycket senare än så här. De flesta av kompisarna är lika kvällströtta som jag.*s* 
Men å andra sidan börjar vi tidigt också. Så klockan 18.00 i eftermiddags kom vi ut till vännerna Heidi och Kjellis, för att fira den förstnämndas födelsedag. 😀  Där bjöds på en helt underbar fläskfilégryta med kantareller, sallad och ris plus tårta och kaka till kaffet efteråt. Tja, sen bestod resten av kvällen av prat, umgänge, gapskratt, ännu mer prat och ännu värre gapskratt. Jag var helt slut i skrattmusklerna när vi åkte därifrån. Haha! En fullkomligt jättelyckad kväll med fina vänner.

Här kommer några av fotona från kvällen. Det blev inte så många, för jag upptäckte när vi kom dit att jag glömt ladda kamerabatterierna. Så den blinkade rött hela tiden, ren tur att jag ens fick några kort. 🙂 Men jag hade gärna haft lite fler foton på goaste labben Elvis, sötaste marsvinet – vad hon nu hette – och tuffaste sköldpaddan Paddan. 😛

 

fest2

 

Heidi och Kjellis under presentöppningen. 😀

 

fest3

 

Tokgoda fläskfilégrytan serverad!

 

fest4

 

Dags för tårta och kaffe. 🙂

 

fest5

 

Resten av kvällen… 😉

 

fest6

 

…intogs mest flytande… 😛  😛

 

Det får räcka för ikväll. =)) Nu ska jag göra min sambo sällskap i sängen och försöka sova lite. Jag är något trött efter det här dygnet. Men roligt har det varit! 😀

 

Ha det så bra alla, och sov så gott när det är dags!

På återseende i morgon bitti igen!

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...