Allmänt

Förkyld som attan!

chokladdryck1

 

God förmiddag på er alla!

 

Det blev lite sent här idag, för trots förkylning och huvudvärk så har jag haft fullt upp hela morgonen. Vid nio-tiden satte jag igång i köket och satte en skinkstek på kokning, och sen har jag skalat potatis och morötter som vi ska ha till i eftermiddag. Lagt in gurka har jag också gjort, det är såå himla gott till skinkstek! 😀

Men nu känner jag mig lätt utmattad måste jag säga. 😛 Jag tyckte dock att det var bäst att förbereda allt detta nu på morgonen, när jag ändå är som piggast. I eftermiddag lär jag väl vara lika trött som igår gissar jag.

 

Men nu är jag klar i köket, och tänkte ta det lite lugnt med min ljudbok på soffan en stund och dricka en kopp varm choklad. Jag har en hel del att pyssla med i nagelhörnan också men jag vill inte utsätta mig för alla dofter därinne så länge jag har huvudvärk. Får se om det blir en stund lite senare.

 

Hoppas ni får en fin dag därute alla, även om vädret är lite ruggigt. 🙂

Må så gott och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. cecilia (med Saga och Betty) säger:

    krya på dig!

  2. Krya på dig!

Kommentarer är stängda.