Allmänt

Förkylningar tar knäcken på det mesta…

skinkstek11

 

God kväll på er!

 

Hoppas ni har haft en fin dag idag alla. Själv har jag faktiskt bara legat i soffan och sovit, i princip hela dagen. Tänk att en förkylning kan ta knäcken på en så. Ikväll började även Håkan känna av förkylningen så det är väl hans tur nu, stackarn. Vi har i allafall ätit en väääldigt god middag i dag, även om mina smaklökar kanske inte var direkt på allerten. 😛  Men det var faktiskt gott i allafall. 😀 Skinkstek med kokt potatis, kokta morötter, inlagd gurka, vinbärsgelé och jordens godaste gräddsås! Yummi! 😀

 

Nu ska jag bara slöa framför tv’n och När lammen tystnar fram till sängdags, jag orkar helt enkelt inget mer idag. Tack alla gulliga för era krya-på-dig-hälsningar, både här och på sms. 🙂 Jag återkommer i morgon igen, förhoppningsvis lite friskare. =))

Sov så gott alla när det blir dags!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Jag brukar också sova bort förkylningar, krya på dig!

Kommentarer är stängda.