Allmänt

Monsterdisk ikväll…

kitchen11

 

…det är vad jag ska göra ikväll. 😛

 

Jag har haft fullt upp i dag, med bakning, sillinläggning, middagslagning och fika. Jag brukar alltid försöka hålla efter under dagen och diska upp efter hand jag blir klar med de olika bakverken eller vad jag nu gör. Men i dag har jag inte gjort det av någon anledning, och nu får jag betala priset. *suck* En megadisk!

Jaja, det spelar inte så stor roll, för att sitta och titta på tv går inte förän senare. Just nu springs det konstant fram och tillbaka hos grannen och det dunkar igenom tv-ljudet så allt tal störs ut totalt. Först senare på kvällen får man lite lugn och ro, när barnen därnere har somnat, och det är enda stunden på dagen då mamman av naturliga skäl är tyst också. Jisses!

 

Hur som helst, ikväll har vi ätit en pastarätt till middag som väcker många nostalgiska minnen hos mig. 😀 När jag bodde i Örebro så gick vi ofta och åt på ett pastalunchställe i stan, jag minns inte vad det hette nu. Men för 29:- fick man en enorm portion pasta, det fanns alltid flera sorter att välja bland. Och hade man beslutsångest (som jag ofta har..hehe) så slevade dom gärna upp hälften av varje av två sorter. 😛 Favoriten var Curry/krabba och det är vad vi har ätit ikväll. Fast med crabsticks i stället, och det är precis lika gott. 😀

 

Nehepp, nu måste jag verkligen sätta igång med min monsterdisk om jag ska bli klar det här dygnet.

Må så gott alla, och ha en riktigt mysig kväll!

På återseende!

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...