Allmänt

Bakning hela dagen!

blomsterkaka1

 

God eftermiddag på er alla därute!

 

Har ni haft en bra dag? Det upphörde ju att snöa framåt förmiddagen som det var sagt, men snön har legat kvar, i allafall här uppe hos oss. 🙂 Det låter som vi bor uppe i norr nånstans, men vi bor bara lite högre upp i stan. Hehe!

Vid 12-tiden idag hämtade Håkan upp sin dotter Maria vid tåget så hon har varit här och hälsat på idag, eller hälsat på farmor snarare. 😀 Det är många mil i mellan oss här nere i landet och dem uppe i Norrland så de som har möjlighet passar förstås på att komma hit för att träffa Håkans mamma nu när hon är här hos oss. På lördag kommer Maria hit igen med sin sambo, och förhoppningsvis Håkans ena son med fru också, och slår två flugor i en smäll, träffa farmor och ta lite födelsedagsfika med mig. 😉

 

Hur som helst – idag har jag stått i köket precis hela dagen och bakat till på lördag. Det blev en ordentlig ”skörd” med Kärleksmums (eller mockarutor, chokladrutor eller vad man nu vill kalla dem), Silviakaka, Morotskaka och tre burkar med havrebollar. Så nu borde jag klara mig till helgen. 😛 På bilden här ovan ser ni Morotskakan som jag dekorerade med blommor gjorda av nonstop, en lite kul grej tyckte jag. =)) Ser mycket festligare ut än bara glasyr. 😀
Jahapp, och när bakandet var klart och disken undanstökad så var klockan så mycket att det var dags att börja laga middag. *s* Så jag har verkligen stått i köket precis hela dagen och det känns milt sagt i benen ikväll. Nu blir det en lugn softarkväll framför tv’n och lite senare ska jag duka fram kvällsfikat med lite av dagens verk. 😛 På tv är det inte mycket som roar mig ikväll.
CSI Miami klockan 20.00 på 9:an som vanligt förstås, och förmodligen kikar vi väl på 6:an klockan 21.00. Death sentence kan ju kanske vara något att ha. Patrioten har jag redan sett och även om den är okej så är det inte riktigt min typ av film. Fast egentligen skulle jag nog behöva gå och lägga mig i stället, så det är inte säkert att det blir nån film över huvudtaget för mig ikväll. *s*

 

Men en stund till ska jag i allafall försöka hålla mig vaken. Jag ska snart sätta på lite kaffe men först måste jag kika runt lite på mail och lite annat och se om det har hänt nåt kul under dagen.

Ha en jättemysig kväll alla, och må så gott!

På återseende!

 

cutecolorsfee23

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...