Allmänt

En ny dag – nya möjligheter! :-)

ljusmorgonloxy1

 

God morgon på er alla!

 

Då var det en ny dag. 😀 Efter en hel natts god sömn så har jag samlat ny energi för att kunna hitta på nåt kul med svärmor idag. Jag har funderat på om vi ska ta en sväng till Frufällans loppmarknat och kika runt. Hon tycker sånt där är jättekul och har själv presenterat Blå Porten i Härnösand för mig. 🙂 Nåt måste vi i allafall hitta på, för igår blev det bara en seg hemmadag för hennes del. Själv hade jag ju fullt upp med bakningen, men det var lite ett nödvändigt ont att få det gjort. =))

 

Vi har ägnat morgonen här åt att jaga bort en envis skata som kommer till balkongen och käkar upp fågelmaten jag köpte i förrgår. Det är tydligen jordnötterna som är mest intressanta. Om det är samma skata vet jag inte, men vi brukar ha en här som river upp kvarglömda soppåsar utanför dörrarna och det skulle inte förvåna mig om det är samma rackare som är här nu. Jag förstår att skator också kan vara hungriga såklart, men det här lilla är för småfåglarna och skatorna tömmer ju matstället totalt. Får se vad jag kan komma på för lösning för att hindra de stora att äta upp allt.

 

Nehepp, nu ska jag göra i ordning lite frukost och sen är det dags att ta itu med morgonens hemmasysslor. 🙂

Ha en fin dag alla, och må så gott!

På återseende lite senare.

 

barivy

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Köp en gammal undulatbur på loppis och lägg maten i, den kan bara små fåglar komma in i..

Kommentarer är stängda.