Allmänt

En god fredagsmorgon alla!

morgontulip1

 

God morgon på er alla därute!

 

Har ni haft en god natt? Själv har jag sovit som en stock och det var verkligen behövligt, huvudvärken är nästan borta idag. Nu ska jag ta tag i gardinuppsättningen här hemma och se hur det blir med mina nya fina gardiner. 😀

Förövrigt har jag lite lust att baka idag – lussekatter. 😛 Samtidigt känns det en smula för tidigt, jag brukar vilja baka såna till första advent först och det är ju ett tag kvar. Men det är ju så himla mysigt att baka lussisar. =)) Jag kan ju faktiskt baka en gång till längre fram. 😉 Dessutom köpte jag pepparkaksdeg när jag handlade igår och det håller ju inte hur länge som helst. Nån som vet om man kan frysa pepparkaksdeg? Hur som helst så tänkte jag sticka inom Lagerhouse och köpa några roliga formar först innan jag sätter igång med det baket. Dom hade en massa olika roliga formar där som jag gärna skulle ha i år. 🙂

 

Men nu ska jag först och främst ta itu med morgondisken, ta mig en dusch och göra mig klar för dagen.

Ha en fin fredag alla, och på återseende senare!

 

cutecolorsrecipequilt2

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...