Allmänt

Mysig kvällsfika efter lussebak…

lussekatter2

 

God kväll på er alla!

 

Hoppas ni har en mysig fredagskväll. 🙂 Vi sitter här i soffan och provsmakar nybakade lussekatter och pratar om husköp. 😉 Det känns som att det står ganska högt på listan bland samtalsämnena just nu. =)) Än så länge är det inget bestämt men det är hur som helst himla spännande att bara planera inför något sånt här.

 

Lussekattsbak blev det som sagt idag i allafall, och när jag ändå var igång så gjorde jag en dubbel sats. Jag älskar verkligen att baka lussekatter. Det doftar så himla gott och dom blir så gula och fina av saffranet, och dessutom är det här receptet jag har nu helt outstanding! Jag har lagt upp det förr här på bloggen och kan varmt rekommendera det. Jag tror det är kesellan i degen som gör lussekatterna så himla saftiga och luftiga. 😀

 

lussekatter11

 

Nu ska jag återgå till vår fikastund och snart är det dags för fredagens Criminal minds. 😀

Ha en fortsatt mysig fredagskväll alla, och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Va gott det såg ut med lussebullar, mums!

  2. kesella gör susen i bullar

Kommentarer är stängda.