Allmänt

En lugn tv-kväll med CSI…

bukowski1

God kväll på er alla goa!

Hoppas ni haft en fin dag och en mysig kväll. Själv slocknade jag som en sten på soffan efter kvällsfikat och vaknade först när CSI började klockan åtta. Så nu har jag ägnat kvällen åt CSI x 2 och nu är det dags för sköna Pensionärsdjävlar. 😛 Sedan blir det nog sängen för min del. Det är en dag i morgon också, och jag har lite att göra då. Dels ska ännu en del till julgottebordet göras, jag tänkte baka en Saffranskaka och så ska jag testa ett nytt recept till middagen. Dessutom har jag en hel del datorpyssel som måste göras, olika uppdateringar på bloggen och lite andra måste-saker. Så i morgon lär jag vara fullt sysselsatt hela dagen.

Ha nu en fortsatt mysig kväll alla och hoppas ni får sova gott när det blir dags.

På återseende i morgon bitti igen!

 

tavlingsumo2

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...