Allmänt

Iskall morgon!

goodmorning1

 

God morgon på er alla!

 

Jisses, det blir bara kallare och kallare! -12,5 grader har vi här nu, inte speciellt utevänligt precis. Jag våndas inför turerna med Loxy när det är så här kallt. Det spelar ingen roll hur jag försöker hålla upp takten och springa på med honom – efter bara några minuter får han köldkramper ändå. Det är ingen höjdare det där. Jag ska ta och köpa en sån där tassalva nu tänkte jag, och se om det hjälper något.

 

Vad ska ni hitta på idag då? 😀 Det ser ju trots att ut att bli en riktigt fin dag, med sol och blå himmel så visst, en tur måste det nog bli ändå, även om man får bära lillkillen med jämna mellanrum. Men förutom det så ska jag baka idag, en kaka eller två, och så göra lite mer julgodis. 😛 Det kommer nog ta en stor del av dagen, men jag måste även fixa lite grejer på datorn så jag får se hur jag lägger upp det hela.

 

Nu ska jag först av allt dricka upp mitt morgonkaffe och sen är det dags för alla morgonens måste-göra. 🙂

 

Ha en fin dag alla, och på återseende senare!

 

tavlingsumo2

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Ja, fy vad kallt det har blivit ute. :S
    Stackars Loxy då. Du får köpa nåt varmt åt han att ha på sig.
    Hoppas du får en härlig dag!

    Ja, visst är det gott med pannkakor. 🙂 Vad trist att ni inte har nån Hemköps-butik. :/ Fick du något svar av dem när du mailade?
    Teet som jag valde var gott. Lite annorlunda smak, men gott. Har bara druckit en kopp än så länge så jag har inte hunnit bilda en ordentlig uppfattning än.
    Kramar

Kommentarer är stängda.