Allmänt

Vardag igen – några dagar.. :-)

birdhouse11

 

God förmiddag på er alla!

 

Hoppas dagen varit bra hittills. Jag har inte varit vaken så där jättelänge faktiskt, utan tog en skön sovmorgon idag. Men klockan 10.00 hade vi en bokad tvättid, och när vi började stöka runt med tvättkorg och allt som skulle ner så vaknade Loxy förstås. Så då var det bara att kila ut på morgontur. 🙂

Nu ligger tvätten i maskinerna och Håkan, den stackaren, sitter i telefon med en tandläkarjour. Han har haft tandvärk i ett par dagar, så nu kände han att det inte gick längre. Får hoppas att dom kan lösa det här idag, vad det nu är.

Nu ska jag ta och greja lite här hemma och planera middagen för idag. Jag är så sjukt sugen på något som inte har med julmat att göra! 😛 Så det lutar åt tagliatelle med lövbiff i gräddsås idag. Mums! 😀

 

Hoppas ni får en bra dag alla därute! Jag kikar in lite senare, med julnaglar och lite annat. 🙂

 

9d

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Hejsan, gillar du ett extra gott skratt om dagen ?
    Kolla då in min blogg & få de där extra skrattet som livar upp dagen ! 🙂

Kommentarer är stängda.