Allmänt

En riktig klagodag! :-P

nagelpyssel1

 

Hej hej på er alla!

 

Då börjar det bli dags för lite middagsvila för min del. Jag har grejat lite i nagelhörnan idag, jag har ju så sjukt mycket nageldekorationer, speciellt såna här fimobitar. Fem stycken såna här lådor fulla med drygt 20.000 bitar. 😛 Det är verkligen dags att göra lite nya roliga designer. 😀

För övrigt så har jag kämpat mig igenom en hårtvätt. 😛 Ja, det är faktiskt kämpat numera. Mitt hår har blivit nästan lite besvärligt långt, och nu under vintern så är det både torrt och statiskt. Jag blir galen när håret svävar halvvägs upp till taket så fort man borstar eller kammar det, och det känns som det slår gnistor om det. Nu har jag satt i något slagt antistatiskt medel som tydligen ska vara effektivt. Vi får väl se. Jag tycker bara håret blir tungt och smutsigt av alla dom där produkterna.

 

Och för att fortsätta klagosången en smula så sitter jag här och funderar på om grannen här nere verkligen kan vara så jäklig att hon väsnas extra mycket nu när hon ändå ska flytta? Jag trodde inte att det kunde bli värre när jag klagade till hyresvärden, men nu är det helt sjukt! I går kväll hade vi en liten lugn stund när det ena barnet åkte iväg nånstans med sin pappa en stund, men nu är det fullt liv igen. Detta springandet fram och tillbaka igenom lägenheten med evigt dunkande ljud, timme efter timme, håller verkligen på att trasa sönder både nerver och huvud. Jag kan aldrig tro att någon är frisk som gör så där. Visst kan barn springa omkring – men inte i flera timmar oavbrutet på det här sättet, och dessutom tokvrålandes hela tiden – det är helt sjukt överaktivt.

Jaja, det är bara att plocka fram öronpropparna, för nu måste jag vila en stund om inte min huvudvärk ska bli värre. Jag var tvungen att bada Loxy idag också. Det är ju inte något man är så där jätteroad av när det är 12 minus ute. Men jag hade inget val, en granne upplyste mig alldeles för sent att hans hund har nån slags parasiter som lever i pälsbotten, och som vetten tydligen sagt att hunden ska ta hand om själv. (?!) Jaha, tack så mycket för att du sa det innan jag rörde din hund och sedan min. Inte vet jag om ett bad hjälper, men nu har jag gjort vad jag kan med både bad av Loxy, kläder i tvätten och dusch av mig. *suck* Fattar förövrigt inte vad det ska vara för slags parasiter som inte vetten kan hjälpa till att få bukt med?

Hoppas i allafall att det inte hann bli något som smittade över till Loxy.

 

Nu ska jag sluta gnälla och lägga mig och vila en stund. 😉

Ha en fortsatt fin dag nu alla, och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...