Allmänt

Tidigt på benen idag…

tidigmorgon1

 

God morgon på er alla!

 

Jaha, då satt man här igen då. Inte blev det någon sömn i natt inte, och när jag äntligen lyckades småslumra lite tidigt på morgonen, då sätter grannen i gång och hamra och spika! (?!) Strax i sju en lördagsmorgon – hur schysst är det på en skala liksom? Det låter nästan som dom håller på att skruva isär elementen, så tydligt går ljuden upp i vår lägenhet. Men jag tror snarare att dom skruvar isär möbler eller något. Och det låter ju i och för sig positivt. Tänk om vi hade en sån otrolig tur att människan flyttar ut tidigare än bestämt.

Men men, det var ju inte någon mening att ligga kvar och försöka sova i allafall. Barnen är ju också vakna och skriker i vanlig ordning, och det gör mig så stressad att jag går på högvarv. Lätt att somna då.. inte!

Så, nu har jag klagat klart. 😛 Nu ska jag fundera på vad den här dagen kan föra med sig. Jag hade egentligen hoppats på att kunna komma iväg och gå skallgång efter den försvunna Berner sennen-tiken här i våra trakter, men det ser ut som att jag får göra något annat idag i stället. Det var för mycket som inte fungerade med min idé tyvärr. Hoppas i allafall att dom hittar den stackarn idag. Och att hon mår bra efter omständigheterna. Det måste verkligen vara rena mardrömmen för hennes stackars ägare att bara gå och inte veta vad som hänt henne.

 

Men nu ska jag dricka en kopp morgonkaffe till och prata lite med min kära sambo. 🙂

Ha en riktigt fin dag alla, och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...