Allmänt

Så var det kväll igen…

smakillarna1

 

Hej på er därute alla!

 

Då var det snart kvällen igen. Jag har svårt att begripa vart dagarna tar vägen just nu. Dom rinner bara iväg, och trots att jag har massa planer när jag vaknar på morgonen så har jag inte fått mycket gjort när kvällen kommer. Eller rättare sagt, jag har fått andra saker gjorda än de jag planerade. Men inga speciellt viktiga saker, så det känns jag ingenting blir av just nu. *suck* Det där lät ju sammanhängande. *s*

 

Jaja, jag är vovvevakt idag och det är ju alltid en glädje i allafall. 🙂 När jag kom med Pellisen ifrån mammas idag, så mötte jag en granntjej som stod ute på parkeringen med en skyffel och planerade att skotta upp typ 15-20 centimeters tjockt lager av tungt snöslask över hela parkeringen, för att komma ut med sin egen bil. Tyvärr sköts inte huset och gården sådär superbra här, och om det där slasket ligger kvar när det fryser på i morgon eller övermorgon, så lär det bli omöjligt att gå eller köra där. Hur som helst så kilade Håkan ner med vår skyffel när jag berättade för honom, så tillsammans fick dom bort en hel del. Nu kommer våra och några andra bilar ut i allafall.

 

Jahapp, och vad har man mer hittat på? Tvättat ja. Men inte jag, det har mitt hjärta skött om idag. Förutom en megadisk så har jag inte gjort så mycket mer måste-saker idag. Inte så mycket vill-göra-saker heller för den delen. Jag måste verkligen ta mig i kragen och piggna till nu.

Nu ska jag ta och slå upp lite eftermiddagskaffe till hjärtat och mig, och senare ikväll är det dags för Coyote ugly, riktig nostalgi. 🙂 Ha en jättefin kväll alla, och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...