Allmänt

Livligt i morse! :-)

frukostdags13

 

God förmiddag på er alla!

 

Här har det varit full fart hela morgonen, med mamma, hundar och så kom Håkan hem ifrån jobbet precis. Han ska köra mamma upp till sjukhuset lite senare, och hennes besök på sårmottagningen. Det ska bli lite skönt tycker jag, när hon har fått det hela kontrollerat så här första gången sedan hon kom hem.

 

Själv måste jag komma iväg till Maxi idag och handla lite smågrejer. Vi äter ju inte speciellt mycket just nu. 😛 Men det finns ju lite saker man gör åt i allafall..bär till exempel. Blåbär/hallonblandningen är sjukt god i smoothies! 😀 Egentligen skulle jag velat åkt till Knalleland en sväng också, men det orkar jag inte idag. Jag får ta ett ställe per dag i stället. Men dels vill jag in på Rusta och kika runt lite, efter såna där nyttosaker som gummihandskar, trasor, svampar..ja, ni vet. Förbrukningsartiklar heter det kanske. *s* Men så vill jag till Claes Olsson också, och köpa en liten rosa radio, en sån där liten låda ni vet, att ha i köket. Helst hade jag velat ha dockning för iPhonen i och för sig, så jag kanske ska kolla lite på andra ställen också.

 

Men nu ska jag sätta mig i nagelhörnan och greja lite. Jag har börjat med ett set med handmålade sommarnaglar som jag hoppas kan bli något fint. 🙂

Ha en jättefin dag alla, så kikar jag in lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Hey 😉
    Ohh! Cute dogs and nice blog – Love It <3
    Check My Out: http://www.Rikzen.blogspot.com

    XoXo – Rikke

Kommentarer är stängda.