Allmänt

Egen agilitybana

agility1Rusta har fått in en serie med små, enkla och lättfraktade agilityhinder som jag och min mamma är väldigt intresserade av. Vi funderar på om vi ska ta och köpa och sätta ihop en sådan liten bana tillsammans. Än så länge är det bara mamma som har trädgård och kan sätta upp agilityhinder, men när vi förhoppningsvis framöver får våran nya bostad, även om det inte skulle bli förrän till nästa sommar, så kommer även vi att ha en liten trädgårdstäppa med plats för en mindre bana.

 

 

 

 

rustaagility1

Egentligen är det mest mamma som tränar agility med Elliot, redan förra sommaren byggde hon upp en liten hemmagjord bana i sin trädgård med hjälp av blomkrukor och kvastskaft, (funkade jättebra! =)) och Elliot är redan superduktig på det där. Men Loxy tycker också att det är roligt, och jag har provat lite försiktigt med honom. Frågan är bara hur mycket jag kan träna med honom egentligen, om något alls, eftersom han har patellaluxuation? Jag ska nog ta reda på det där först innan vi köper något. Det är väl framför allt hoppen jag kan tänka mig är olämpliga, men jag ska prata med vår veterinär så får vi se vad dom råder oss till.

Väldigt rolig idé tycker i allafall jag. Det här öppnar verkligen möjligheten för många att helt plötsligt kunna ha sin egna lilla agilitybana, och eftersom hindren är såpass lätta, både att bära och att sätta upp, så behöver man knappt ens en egen trädgård. Det går lika bra att ta med sig hindren till en gräsplan eller liknande och sätta upp dem där tillfälligt. En riktigt bra grej från Rusta, helt klart, och till riktigt bra priser!

 

Övre bilden;

Slalombanan 299:-

Vanliga hindret 149:-

Ringhindret 149:-

Nedre bilden;

Övre tunneln 40cm x 2,5 meter 129:-

Nedre tunneln 60 cm x 5 meter 249:-

 

Lite drygt 700:- skulle det kosta att sätta upp en bana för mamma och mig, och det skulle landa på 350:- var. Det tycker jag är ett riktigt bra pris för en egen liten agilitybana. smiley

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...